Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αρωματικό υφασμάτων Baby Glory Linen Refresher 500 ml

Αρωματικό υφασμάτων Baby Glory Linen Refresher 500 ml
Αρωματικό υφασμάτων Baby Glory Linen Refresher 500 ml
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 ΕΥΡΩ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: LR150
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,00€
Είστε λάτρης της μυρωδιάς των φρεσκοπλυμένων ρούχων; Αν ναι, τότε είστε ένας από τους υποστηρικτές του Linen Refresher! 

Η ξεχωριστή αυτή σύνθεση κάνει όλα τα υφάσματα και ρούχα να μυρίζουν υπέροχα! Αναζωογονήστε λευκά είδη, πετσέτες, χαλιά, κουρτίνες, καλύμματα καναπέδων και ρούχα ψεκάζοντας την μοναδική μυρωδιά φρεσκάδας μεταξύ των πλύσεων. Χρησιμοποιήστε το όσο περιμένετε τους επισκέπτες σας ή λίγο πριν τον ύπνο. Το Linen Refresher μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αρωματικό για το αυτοκίνητο ψεκάζοντας στα πατάκια. 

Απολαύστε το, με το άρωμα Baby Glory και κάντε το χώρο σας να μυρίζει όπως η παιδική σας ηλικία!

Το άρωμα: 

Το απόλυτο άρωμα πούδρας! Μια μυρωδιά που μας ακολουθεί από την παιδική μας ηλικία και παραμένει χαραγμένη στο μυαλό μας για πολλά χρόνια. Υποσυνείδητα, η μυρωδιά αυτή συνεπαίρνει μαζί της αναμνήσεις, εικόνες και στιγμές. To Baby Glory επαναφέρει στο μυαλό μας την αίσθηση οικειότητας, θαλπωρής και αγάπης. Οι νότες που συνδυάζονται για το άρωμα του baby powder: Γλυκιές νότες φρεσκάδας από φλούδες πορτοκαλιού, φύλλα νερατζιάς, ανθοί γιασεμιού, κεδρόξυλο και Γαλλικής βανίλιας μεταξύ άλλων!


Ιδανικό και για παιδικά δωμάτια.Οι νότες:
Top: dewy fresh air, orange slices, petitgrain 
Middle: soft pink rose, jasmine blossoms, heliotrope, musk 
Background: cedarwood, French vanilla, powdery violet 

ΟΔΗΓΙΕΣ:


1) Γυρίστε την ασφάλεια στην αντλία του μπουκαλιού

2) Ψεκάστε από απόσταση 30-35 εκ. στο ύφασμα που θέλετε να φρεσκαριστεί
ΠΡΟΣΟΧΗ:


Σε περίπτωση αμφιβολίας για την αντοχή του υφάσματος, ελέγξτε πριν τη χρήση ότι, το χρώμα ή/και το ύφασμα δεν αλλοιώνεται, ψεκάζοντας πρώτα σε ένα κρυφό σημείο ή σε μια πολύ μικρή επιφάνειά του.


Μην ψεκάζετε απευθείας στο δέρμα, μάτια ή σε κατοικίδια.


Το αρωματικό υγρό δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με ξύλινες, βαμμένες, πλαστικές ή/και βερνικωμένες επιφάνειες.


ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.


Αρωματικό για φρεσκάρισμα των υφασμάτων σε υγρή μορφή/ Liquid fabric freshener. ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά το χειρισμό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ περιφερειακούς/ εθνικούς/ διεθνείς κανονισμούς.