Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Aρωματικό υφασμάτων Hotel Mod Linen Refresher 200 ml

Aρωματικό υφασμάτων Hotel Mod Linen Refresher 200 ml
Aρωματικό υφασμάτων Hotel Mod Linen Refresher 200 ml
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 ΕΥΡΩ
ΠΕΡΙΕΧΕΙ 710 ΔΟΣΕΙΣ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: LR265
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,50€
Είστε λάτρης της μυρωδιάς των φρεσκοπλυμένων ρούχων; Ή μήπως της αίσθησης καθαριότητας ενός πολυτελούς ξενοδοχείου; 

Αν ναι, τότε είστε ένας από τους υποστηρικτές του Linen Refresher!

Η ξεχωριστή αυτή σύνθεση κάνει όλα τα υφάσματα και ρούχα να μυρίζουν υπέροχα! Αναζωογονήστε λευκά είδη, πετσέτες, χαλιά, κουρτίνες, καλύμματα καναπέδων και ρούχα ψεκάζοντας την μοναδική μυρωδιά φρεσκάδας μεταξύ των πλύσεων. Χρησιμοποιήστε το όσο περιμένετε τους επισκέπτες σας ή λίγο πριν τον ύπνο. Το Linen Refresher μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αρωματικό για το αυτοκίνητο ψεκάζοντας στα πατάκια. 

Απολαύστε το, με το άρωμα Hotel Mod και κάντε το χώρο σας να μυρίζει καθαριότητα!

Το άρωμα: 

Είτε για αναψυχή ή για επαγγελματικό ταξίδι η διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο είναι πάντα μια όμορφη και αναζωογονητική εμπειρία! Το άρωμα του Hotel Mod είναι μοντέρνο, δροσερό και ξεκούραστο.

Η φρεσκάδα του κίτρου στις νότες της κορυφής σε συνδυασμό με την άγρια γλυκύτητα του ανθού βαμβακιού στις μεσαίες, αγκαλιάζουν τις αισθήσεις μας σαν μια κατάλευκη φρεσκοπλυμένη πετσέτα.

Το Hotel Mod είναι ότι πιο κοντά υπάρχει στο άρωμα ξενοδοχειακής καθαριότητας ενώ συχνά το άρωμα παρομοιάζεται ως "η απόλυτη μυρωδιά μπουγάδας".

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Ψεκάστε από απόσταση 30 εκ. 
Σε ευαίσθητα υφάσματα, εφαρμόστε πρώτα κάνοντας δοκιμή σε ένα μη ορατό σημείο του υφάσματος.

Οι νότες:
Top: tangy lemon, mandarin orange, mountain air breeze
Middle: cotton blossoms, sheer violet, dewy cyclamen 
Background: rain kissed lilies, Yara Yara, Indonesian sandalwood 

ΟΔΗΓΙΕΣ:


1) Γυρίστε την ασφάλεια στην αντλία του μπουκαλιού

2) Ψεκάστε από απόσταση 30-35 εκ. στο ύφασμα που θέλετε να φρεσκαριστείΠΡΟΣΟΧΗ:


Σε περίπτωση αμφιβολίας για την αντοχή του υφάσματος, ελέγξτε πριν τη χρήση ότι, το χρώμα ή/και το ύφασμα δεν αλλοιώνεται, ψεκάζοντας πρώτα σε ένα κρυφό σημείο ή σε μια πολύ μικρή επιφάνειά του.


Μην ψεκάζετε απευθείας στο δέρμα, μάτια ή σε κατοικίδια.


Το αρωματικό υγρό δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με ξύλινες, βαμμένες, πλαστικές ή/και βερνικωμένες επιφάνειες.


ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.


Αρωματικό για φρεσκάρισμα των υφασμάτων σε υγρή μορφή/ Liquid fabric freshener. ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά το χειρισμό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ περιφερειακούς/ εθνικούς/ διεθνείς κανονισμούς.