Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ "ΝΙΩΣΕ ΞΑΝΑ, ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ"

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΝΙΩΣΕ ΞΑΝΑ, ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ"

1. Η Διοργανώτρια εταιρεία Ν. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε (Sanko Brand Scent Artists), διοργανώνει Διαγωνισμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Instagram με την ονομασία “ΝΙΩΣΕ ΞΑΝΑ, ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ"


2. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, οι οποίοι έχουν ικανότητα προς δικαιοπραξία και που έχουν λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook/Instagram. Οι νικητές δεν μπορούν να ανταλλάξουν το δώρο τους με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ή οποιαδήποτε άλλη αντιπαροχή. Η συμμετοχή είναι προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί ούτε να γίνει μέσω αντιπροσώπου.


3. Η διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού είναι από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 μ.μ


4. Για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει:


α) Να κάνει FOLLOW ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ δηλαδή το προφίλ μας της Sanko Brand Scent Artists στο Instagram @sankoscent καθώς επίσης και όλων εκείνων που διέθεσαν τα δώρα τους
@cherryboxgr
@psichogiosbooks
@homista.gr
@placebopharmacy 

β) Να κάνει tag δύο φίλους/φίλες στη φωτογραφία του post ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι 

Ο Διοργανωτής δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή κάποιου χρήστη, εάν θεωρήσει πως η ανάρτησή του αντιβαίνει καθ’οποιονδήποτε τρόπο στους παρόντες όρους χρήσης, συμπεριλαμβανόμενων ενδεικτικώς και των φωτογραφιών με περιεχόμενο παράνομο, πορνογραφικό, βίαιο, παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, ρατσιστικό ή χυδαίο ή εν γένει περιεχόμενο που αντιβαίνει στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, στα χρηστά ήθη, στο δικαίωμα στην προσωπικότητα και στη δημόσια τάξη.

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

5.Ο Νικητής/Νικήτρια είναι ένας (1) και Το έπαθλο (το Δώρο) είναι πέντε (5) στο σύνολο και τα οποία είναι τα εξής

Greek Boutique Brands Box
The Nebulizer Sanko Blu Wellness Ατμοσφραιρική συσκευή αρωματισμού χώρου
Ψάθινο καλάθι κασπώ/ Κουβέρτα καναπέ
Βιβλίο "Σκέψου σαν Μοναχός" 
Τυχερο Φλουρί 2021

Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος βαραίνουν τον Διοργανωτή. Η αποστολή του Δώρου ισχύει αποκλειστικά για την Ελλάδα.

Η ανάδειξη του Νικητή θα διεξαχθεί μέσω κλήρωσης (τυχαίο της επιλογής) ανάμεσα στις έγκυρες συμμετοχές από όλα τα accounts της διοργάνωσης (@cherryboxgr, @homista.gr, @psichogiosbooks, @placebopharmacy, @sankoscent )
που έχουν ανεβάσει το διαγωνισμό μετά το πέρας του Διαγωνισμού. To κάθε account της διοργάνωσης θα βγάλει έναν υποψήφιο νικητή και από αυτούς θα βγει ο ένας. H κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020. 

Ο νικητής θα ενημερωθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 μέσω STORY ή/και του ενημερωμένου post του διαγωνισμού στο προφίλ @sankoscent στο Instagram ή/και των συνεργαζόμενων accounts. Ο νικητής θα χρειαστεί να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή μέσω τηλεφώνου ή email ή προσωπικού μηνύματος, και δώσει το πλήρες Ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνσή του
 και το τηλέφωνο επικοινωνίας στον Διοργανωτή. 

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας κοινωνικής δικτύωσης του Facebook και στο προφίλ μας στο Instagram @sankoscent.com μέσω STORY ή/και του ενημερωμένου post. Στην περίπτωση που ο νικητής δεν ενδιαφέρεται ή αρνηθεί το δώρο ή στην περίπτωση που δεν πληροί τα κριτήρια, το βραβείο θα επιστραφεί στο Διοργανωτή, ο οποίος μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί, ακόμα και να το ακυρώσει.

Σχετική ειδοποίηση για την διεξαγωγή του Διαγωνισμού στο Instagram θα αναρτηθεί και στον λογαρισμό του Facebook της "Sanko Brand Scent Artists” στο λογαριασμό: @sankoscent. 

Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιοδήποτε άλλο κόστος (τυχόν δασμοί, καθυστερήσεις κτλ) που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την αποστολή του Δώρου. 

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το νικητή του Διαγωνισμού εντός 48 ωρών από την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ενημέρωσης του νικητή ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή του δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου.

Ως “έγκυρη συμμετοχή” κατά τα ανωτέρω, νοείται, ανάμεσα σε άλλα, οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: (α) έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τους παρόντες όρους, (β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, αυτή καθ’εαυτή η συμμετοχή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.

Διευκρινίζεται ότι ο Διοργανωτής δεν λαμβάνει αμοιβή οποιασδήποτε φύσεως για την συμμετοχή τως συμμετεχόντων.

Αν ο συμμετέχων δεν διενεργήσει ένα ή/και περισσότερα βήματα (αν δεν κάνει follow κάποιο account ή tag κτλ) τότε η συμμετοχή του θα είναι άκυρη. 


6. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση συνέπεια ως αποτέλεσμα της αποδοχής και της χρήσης του δώρου. 

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων και προυποθέσεων και του διαγωνισμού από τον χρήστη, των όρων χρήσεων και της προστασίας προσωπικών δεδομένων.

7. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινός αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρισης συμμετοχών στο Διαγωνισμό και ανάδειξης του Νικητή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή δεν θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας (Courier). Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού για λόγους ανωτέρας βίας.

8. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που θα περιλαμβάνει τα προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες που γνωστοποίησαν οι συμμετέχοντες κατά τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό στο πλαίσιο της υποβολής της συμμετοχής τους και της απονομής του δώρου. Υπέυθυνος επεξεργασίας των δεδομένων είναι η 
Ν. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε ("Sanko Brand Scent Artists"). Νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων αποτελεί η εκτέλεση υποχρεώσεως εκ της συμβάσεως που συνάπτεται στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Διαγωνισμού.

Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης καθώς και το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων του σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 περί προστασίας από επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες, εφόσον αποχωρήσουν από το Διαγωνισμό διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν εγγράφως τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων από το ως άνω αρχείο, επικοινωνώντας με τον Διοργανωτή μέσω email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) στο info@sankoscent.com 


Σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 και Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, ως ισχύει, οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης και αντίρρησης σχετικά με τα απλά προσωπικά τους δεδομένα που τηρεί ο Διοργανωτής κατά τα ανωτέρω.


9. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων μπορεί να στείλει email (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) στo info@sankoscent.com


10. Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook ή/και το instagram, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο, ως εκ τούτου το Facebook ή/και το Instagram δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απαίτηση ή αξίωση συμμετέχοντα ή οποιουδήποτε τρίτου προκύψει από τον παρόντα Διαγωνισμό ή σε σχέση με αυτόν.


11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ανακαλέσει το Διαγωνισμό ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλον όρο του, συμπεριλαμβανομένου χωρίς κανέναν περιορισμό του τρόπου διεξαγωγής του Διαγωνισμού καθώς και να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης αξίας κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής.


Οι μεταβολές αυτές θα γνωστοποιούνται στο κοινό μέσω της σελίδας της "Sanko Brand Scent Artists" στο Facebook ή/και στο instagram το συντομότερο δυνατόν από την έναρξη ισχύος της άνω τροποποίησης ή/και ανακλήσεως κ.λ.π. Ο Διοργανωτής μπορεί επίσης να διακόψει ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό χωρίς ειδοποίηση για λόγους δημοσίου συμφέροντος ή ανωτέρας βίας ή για οποιονδήποτε λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές ο Διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.


Σε περίπτωση ματαίωσης του Διαγωνισμού οι Συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα, απαίτηση και αξίωση κατά του Διοργανωτή ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση του Διαγωνισμού ή οποιαδήποτε αποζημίωση λόγω οποιασδήποτε μεταβολής του.


12. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα με το Διαγωνισμό ή/και την αποδοχή ή/και την χρήση του Δώρου.


13. Οι Συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στον Διοργανωτή για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Νικητής δίνει στο Διοργανωτή το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός του, για σκοπούς του Διαγωνισμού, χωρίς άλλη αμοιβή εκτός από αυτή του δώρου του Διαγωνισμού. Ο Νικητής δίνει στο Διοργανωτή το δικαίωμα χρήσης οπτικοακουστικού υλικού από την συμμετοχή του στο Δώρο αλλά και της δημοσίευσης φωτογραφιών, βίντεο και άλλων λοιπών μέσων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, στην ιστοσελίδα www.sankoscent.com και οπουδήποτε αλλού, για διαφημιστικούς σκοπούς.

Με την αποδοχή του Δώρου, ο Νικητής αποδέχεται να κάνει post ή/και story με τα δώρα (unboxing) ή/και με τη χρήση τους με tag τα προφίλ 


14. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επικοινωνεί με τους συμμετέχοντες για τους σκοπούς του παρόντος Διαγωνισμού.

15. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Διοργανωτή.

16. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων και προυποθέσεων και διενέργειας του Διαγωνισμού εκ μέρους του Συμμετέχοντος και των όρων εισόδου και λειτουργίας της σελίδας στο Facebook, των γενικών όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό και την συνακόλουθη παραίτηση των Συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση, απαίτηση και δικαίωμα έναντι του Διοργανωτή. Οι όροι και προυποθέσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό, θα βρίσκονται δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα της Sanko Brand Scent Artists https://sankoscent.com/nioseksanasanstospitisou
καθ’όλη τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού και μέχρι την ανάδειξη του Νικητή. Η ανάγνωση των όρων και προυποθέσεων προυποθέτουν πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα και δικαιοπρακτική ικανότητα.

Ο Διοργανωτής δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη προκύψει στο Facebook ή στο Instagram.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, Ο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.